onsdag 23 mars 2011

Tack fortsätter.. :)

Så igår var den stora dagen inne.. att få träffa barnen som skall få skoluniform. Vi åkte till byn ekenywa på förmiddagen, i ösregnet. Med oss hade vi Hanna Nyman, som fungerat som koordinatior och tolk. Vi träffade byledarna, och sömmerskan som syr upp uniformerna. Vi betalade ut ett förskott på 800 000 shilling, som sömmerskan behöver för att köpa in tyg.

Bilderna som finns upsatta, är från då måtten togs på barnen. I tro om allt ordnar sig ekonomiskt meddelade vi också att vi vill bekosta skoluniformer till alla barnen.

Och ekonomiskt har nu allt ordnat sig. Ytterligare TACK till Dan, Marita, Marianne, Margaretha, Gun, Bertel, Maggan, Viveca och Charles. Vi är så tacksamma att ni vill stöda dessa barn.

När jag satt där och hade hela skaran med dessa föräldralösa barn framför mig, från 5- till runt 17 år, blev jag så gripen. De har nog sannerligen inte haft ett lätt liv, och flera har det nog inte lätt nu heller. Så att kunna hjälpa dem på det här sättet känns så oerhört meningsfullt.

Imorgon skall vi igen träffa byledningen och sömmerskan, och överräcka de uniformer som redan hunnit bli färdiga. Och förståss överlämna resten av pengarna, 1,2 miljoner shilling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar